Nieuwsbrief Januari-Maart 2019

 

Beste mensen,

 

Het einde van het jaar nadert…en dan maken we gewoonlijk goede voornemens….

 

Mijn ervaring is dat goede voornemens veel beter lukken als je je gesteund voelt door mensen die je accepteren precies zoals je bent…

 

Zoals Willem De Ridder zo mooi zegt : “Vergeet goede voornemens…in je eentje lukt het je nooit, maar met een paar trouwe fans lukt het veel makkelijker om je dromen waar te maken”

Access Heart Awareness Meditations 

Hoe ?

Last van Stress? Piekeren? Moeheid? Slapeloosheid? Angsten? Ongezonde gewoonten?....Meditaties helpen je het evenwicht te herstellen tussen spanning en ontspanning, waardoor je terug vat krijgt op je leven!

Als je altijd al gedacht hebt dat meditaties saai zijn moet je zeker eens afkomen.  We maken gebruik van zachte beweging, muziek, klank en ademhaling.  Je voelt je nadien helemaal 'ZEN' en verbonden met jezelf.  Access Heart Awareness Meditaties zijn bedoeld om je denken te verstillen om zo beter de stem van je hart te horen.  Via ons hart krijgen we toegang tot ons zelfhelend vermogen en kunnen we in uitdagende situaties in ons leven de moed vinden om terug te genieten.  Uitdagende situaties zoals verlies van een dierbare, scheiding, burn-out, revalidatie na ziekte, verslavingen etc...

Waarom mediteren ?

We kunnen ons brein vergelijken met een computer.  Onze aandacht is vaak naar buiten gericht waardoor veel informatie wordt gedownload. Voor we het doorhebben zit ons geheugen vol en is het moeilijk om ons te concentreren.  Tijdens een meditatie ruimen we alle gedachten die ons niet dienen op.  Alles wat niet bij ons hoort, wordt dan ahw opgeruimd, zodat het ons niet meer stoort.  We zijn het gewend om onszelf te wassen, onze tanden te poetsen en om ons lichaam schoon te houden.  Een meditatie kunnen we vergelijken met een inerlijke douche, ons schoonmaken van alles wat ons tegenhoudt om gelukkig te zijn.    

Waar ?

De meditaties vinden plaats in huiselijke sfeer met een beperkt aantal deelnemers, dus extra persoonlijke aandacht. Na de meditatie is er thee.

Drijverslaan 16, 2970  Schilde 

Prijs ?

€20/beurt of €180 voor 10 beurten

Wanneer ?

Vanaf 7 januari 2019 doorlopend, niet tijdens schoolvakanties en of feestdagen

Elke maandag 19.30u - 21u

Elke woensdag 9.30 - 11u

Vooraf inschrijven is noodzakelijk via e-mail jana_milovanovic@hotmail.com of GSM nr 0476/76.45.89.