Thuiskomen in je hart

Thuiskomen in je hart is een boek dat ontstaan is door een missie.  Een missie om zo veel mogelijk mensen bewust te maken dat er een onuitputtelijke bron van wijsheid in ons leeft.  Het is een boek met een boodschap om de moed niet te verliezen tijdens uitdagende gebeurtenissen in ons leven.  

Ik ben geïnspireerd door het werk van John Bradshaw Wanneer Koesteren hoop betekent, Het drama van het begaafde kind van Alice Miller, De tijger ontwaakt van Peter Levine, Voice Dialogue van Hall en Sidra Stone, Je kunt je leven helen van Louise L.Hay, Rebirthing, Spiegelogie Van Willem De Ridder, EckhartTolle De kracht van het nu, Familieopstellingen van Bert Hellinger, EFT van Gary Craig, TAT van Tapas Fleming, PEAT van Slavinski, Terugkeer naar Liefde van Marianne Williamson, The Reconnection van Eric Pearl, Love Loss & Forgiveness Project van Dr. Michaël Murphy, Ho'oponopono, Yoga teacher training, Kundalini Yoga, Hartcoherentietraining... 

De boodschap van al deze werken en/of methoden is het herstellen van de relatie met jezelf, het bewust worden dat je meer bent dan enkel een lichaam, het emotioneel volwassen worden en jezelf bevrijden van oude familiale overbelasting,...om zo ten volle van het leven te kunnen genieten en optimale emotionele vrijheid te kunnen ervaren.

In mijn boek "Thuiskomen in je hart" kan u mijn verhaal lezen. 

Te verkrijgen vanaf september 2015 via de boekhandel

Thuiskomen in je hart

Er is een plek in je hart

Die je altijd benaderen mag

Daar valt elke leugen van je af

In de war op je pad

en vergeten hoe het bedoeld was

moe gestreden en gekwetst

Hongerig naar liefde

Van het zoeken naar alles wat al is

Blijft je hart

Die altijd de waarheid al zag

Wachten op jou…

Dan herinner je je

De liefde die je bent

Dan kom je thuis

Dan kom je thuis in je hart

Jana

Meest recente reacties

02.11 | 05:38

Dag Jana. Ik stuur u een ander mailadres. mss via deze gaat de
communicatie beter? wie weet? 😉
Het gaat goed met mij na mijn verhuis en met Illonca ook.
BEDANKT dat JIJ er BENT ❣

02.03 | 10:49

Hi Jana,

Benieuwd of ik zo 1 sessie met jou kan inlassen tijdens ons kort verblijf in BE einde maart ?

Ik ben benieuwd wat het met me doet, zo kan ik het ook verder aanbevelen waar ik het voel

x

11.12 | 17:27

Beste Viviane, Access is een fantastische tool om vooral het denken te verstillen en het hoofd leeg te maken, waardoor er weer ruimte komt voor creativiteit. Je mag mij steeds bellen 0476/76.45.89. Gr

11.12 | 14:34

Hallo Jana,
Graag wil ik als Levenscoach meer te weten komen en eventueel les bij u volgen over Access Consciousness en Access Bars™ om mijn klanten ook daarmee te kunnen helpen.

Deel deze pagina