Breathing

Coaching

Tapping Technique

Inner Child Healing

 

 

 

 

Waarom

Jana Milovanovic °1970, inspiratie-coach/Emotional Health Practitioner/auteur van het boek Thuiskomen In Je Hart, founder van de AccessHeartAwareness Methode. Jana is een ervaringsdeskundige wat betreft het overwinnen van moeilijke uitdagingen in het leven.  Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden,coachen en inspireren van mensen individueel en in groep in het bereiken van hun doelen, herstellen van zelfvertrouwen op moeilijke momenten, loslaten van traumatische gebeurtenissen,...Ze heeft de gave om heel snel tot de kern van de zaak te komen door haar heldervoelendheid en sterk ontwikkelde intuïtie.  Jana inspireert mensen door hen terug te verbinden met het fantastische kind dat ze ooit waren.  Het innerlijke kind is een metafoor voor het onderbewuste.  In ons onderbewustzijn zijn alle overtuigingen opgeslagen die we zijn gaan geloven door de ervaringen uit de kindertijd.  Het is haar missie om mensen bewust te maken dat heel veel problemen die we in het heden ervaren ooit ergens in het verleden zijn ontstaan.  De oplossing is vooral bewustwording en de spelregels leren kennen voor een succesvol leven.   

 

 

Wanneer een afspraak maken

Bij pijn, verdriet, verlies en bij veel andere vragen....

Wanneer het leven je uitdagingen geeft die je niet alleen kan dragen.  Het leven kan ons op verschillende manieren uitdagen, en nodigt ons uit om wakker te worden en te groeien in liefde voor onszelf.    

Bij verlies van een dierbare, ontslag, pesten op het werk, relatieproblemen, opvoedkundige problemen, faalangst, angsten, niet overeenkomen met collega's, traumatische ervaringen, fysieke pijn waar geen medische oorzaak voor wordt gevonden, burn-out....noem maar op, kan steun en erkenning van iemand ons de kracht geven om terug het leven met vreugde tegemoet te treden !  

Er is geen mens op deze wereld die nooit in een situatie heeft gestaan waar het leven even moeilijk was en de uitdagingen te groot, te zwaar en te veel waren.  We hoeven het niet alleen te kunnen.  Een klankbord vinden en erkend worden in je pijn kan het leven of de berg waar we tegenaanlopen verzachten en ons krachten en tools geven de top van de berg te bereiken en te genieten van het uitzicht.

   

Werkwijze

Door mijn eigen obstakels in het leven ben ik in aanraking gekomen met heel wat technieken die mij hebben geholpen en geïnspireerd.  Op die manier heb ik mijn eigen werkwijze/behandelwijze ontwikkeld :  Access Heart Awareness-methode.  De behandelingen zijn er voornamelijk op gericht om het denken te verstillen om zo beter de stem van ons hart te horen, daar waar het innerlijke kind woont.  Met de Access Heart Awareness-methode maken we gebruik van de verschillende ademhaling technieken uit de yoga, afgewisseld met hartcoherente ademhaling (4 tellen in 6 tellen uit) waardoor we de aandacht naar binnen verplaatsen ipv buiten onszelf.  Opgeslagen, onverwerkte spanningen in ons lichaam kunnen dan op een veilige manier losgelaten worden en ruimte maken voor nieuwe energie.  Tijdens deze ademhaling leren we onze emoties hanteren en reguleren. De meeste mensen bang zijn van hun eigen overweldigende emoties en steken heel veel energie in het beheersen van hun emoties. De Access Heart Awareness-methode kan op een yoga mat gedaan worden, zittend of op een massage tafel.  Het tempo van de ademhaling bepaal je zelf.  Tijdens de behandeling wordt het ademritme afgewisseld, zodat je zelf kan ervaren wat je ademhaling voor je kan betekenen.  We leren ook hiermee om onze aandacht bij de ademhaling te houden, wat er zich ook aandient tijdens de sessie, verdriet, angst, pijn onmacht, gedachten allerlei, je wordt uitgenodigd te blijven ademen..Het resultaat is dat je je verlost voelt van bagage die je reeds lang meedraagt, vaak onbewust, je krijgt verbinding met het fantastische kind in jezelf, je bent in staat beter voor jezelf te kiezen, je krijgt inzichten....de voordelen zijn immens...

Access Heart Awareness-methode is een reeks handelingen (uitbegreid beschreven in het boek Thuiskomen in je hart) die je op jezelf kan toepassen, maar die je ook als behandelingen kan geven aan elkaar, wat zeer veel rust brengt in het lichaam.  Je kan het vergelijken met een zee dat terug rustig wordt als je een Access Heart Awareness behandeling krijgt, nadat er storm is geweest, een storm van emoties, waarbij je ademhaling dient als boei...

Access Heart Awareness-methode brengt evenwicht in je geest, rust in je lichaam en integratie van emoties.  De behandeling kan op een massagetafel gegeven worden (wat een meerwaarde is om te kunnen ontspannen, maar ook op een stoel.

De sessie begint met kort gesprek om af te stemmen wat er leeft en daarna word je uitgenodigd om plaats te nemen voor een Access Heart Awareness behandeling.

Waar

Consultatie op afspraak

Voor afspraken ben ik meestal te bereiken 's avonds tussen 20u en 21u je kan altijd tussendoor proberen....  Ik werk enkel overdag.  Indien ik niet bereikbaar ben en u wenst graag teruggebeld te worden, spreek uw gegevens in op de voice mail. Je kan ook een mail sturen jana_milovanovic@hotmail.com       

De individuele sessies vinden meestal plaats in Deurne, workshops en meditaties in Schilde-'s Gravenwezel 

Adres:

Jana Milovanovic
Gallifortlei 278
2100 Deurne
België

AWEN GCV
O.N. 0645.854.704
Rekening nr. Fortis BNP Paribas 
BE29 0017 7589 2164

Tel.:
E-mail:
 

Balans van geven en nemen

 

€75/sessie van 1uur - BTW niet inbegrepen

Individuele sessies beperk ik graag tot 3 maximum 5, nadien ben je welkom om een van de workshops te volgen om zo te onderhouden wat je geleerd hebt in de individuele sessies.  Ik ben geen psychologe en ik doe geen gesprekstherapie, ik ben een bewustzijnscoach en creëer voor mensen de ruimte om de weg naar zichzelf te ontdekken, door naast hen te wandelen en hen de weg te tonen.

 

Online sessie van 1 uur €50

Wanneer je fysiek niet in staat bent om je te verplaatsen is een Skype-sessie een heel goed alternatief wat even goed werkt en de gewenste resultaten bekomen kunnen worden.

 

Opmerkingen

02.11.2018 05:38

ivona swiatek

Dag Jana. Ik stuur u een ander mailadres. mss via deze gaat de
communicatie beter? wie weet? 😉
Het gaat goed met mij na mijn verhuis en met Illonca ook.
BEDANKT dat JIJ er BENT ❣

20.10.2016 20:30

nancy wuyts

graag meer details over workshop 27-30 nov.

01.09.2016 16:53

Van leemput Sonia

Hallo
Graag wil ik wat info van de workshop in okt en of nov
Grtjs Sonia

01.09.2016 18:09

Jana

Beste Sonia, alle info kan je vinden op de website, indien je mij persoonlijk wil spreken kan je mij bellen 0476/764589. Gr. Jana