Deelname voorwaarden

Het volgen van een workshop/sessie vervangt geen noodzakelijke medische of therapeutische hulp.  Je neemt deel op eigen verantwoordelijkheid en AWEN GCV  en de verblijfplaats kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen en/of letsel opgedaan tijdens de workshop of sessie als vermeend gevolg ervan.  Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk wat je doet, zegt, ontdekt of ervaart.  Indien er bijzondere psychische of fysische aandoeningen zijn, dan is het belangrijk de begeleiders hierover in te lichten.  Ook dan blijf je zelf verantwoordelijk voor het deelnemen aan de workshop/sessie.  Wanneer u opnames doet of foto's neemt, vraag hiervoor toestemming.

Annuleringsvoorwaarden

Je kan een maand voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren op €50 annuleringskosten na.  Tot twee weken voor aanvang ben je 50% van het workshopgeld verschuldigd, daarna het hele bedrag.  Indien je zelf iemand vindt die in jouw plaats aan de workshop kan deelnemen dan betaal je enkel €25 administratiekosten.  Indien AWEN GCV de workshop annuleert worden al je betalingen  teruggestort.

Sessies

Alle sessies die niet 24 uur op voorhand worden geannuleerd, zullen aangerekend worden. 

Meest recente reacties

02.11 | 05:38

Dag Jana. Ik stuur u een ander mailadres. mss via deze gaat de
communicatie beter? wie weet? 😉
Het gaat goed met mij na mijn verhuis en met Illonca ook.
BEDANKT dat JIJ er BENT ❣

02.03 | 10:49

Hi Jana,

Benieuwd of ik zo 1 sessie met jou kan inlassen tijdens ons kort verblijf in BE einde maart ?

Ik ben benieuwd wat het met me doet, zo kan ik het ook verder aanbevelen waar ik het voel

x

11.12 | 17:27

Beste Viviane, Access is een fantastische tool om vooral het denken te verstillen en het hoofd leeg te maken, waardoor er weer ruimte komt voor creativiteit. Je mag mij steeds bellen 0476/76.45.89. Gr

11.12 | 14:34

Hallo Jana,
Graag wil ik als Levenscoach meer te weten komen en eventueel les bij u volgen over Access Consciousness en Access Bars™ om mijn klanten ook daarmee te kunnen helpen.

Deel deze pagina