Access Heart Awareness Breathing

...is een aanpak waar we leren onszelf helemaal te ontspannen en onze ademhaling te sturen naar spanningen of sensaties in ons lichaam.  Dit gebeurt op een massagetafel/zittend of liggend op een mat, waarbij je begeleid wordt om met aandacht te ademen terwijl je aangemoedigd wordt om te ervaren wat je voelt.  De ademhaling gebeurt via de mond en wordt afgewisseld in snelheid.  Deze ademhaling is zeer geschikt voor mensen die te veel in hun hoofd zitten en hun binding met hun lichaam verloren zijn.  Ze trachten te veel op te lossen met hun hoofd om zo de pijn te vermijden. Dit is een zeer verbindende ademhaling waarbij we contact krijgen met andere lagen van bewustzijn.  De uitwerking kan zeer vitaliserend zijn.  Er wordt nooit geforceerd, je bepaalt altijd zelf wat er gebeurt.  Het is een ademoefening waarbij je je eigen grenzen leert kennen en respecteren.  Je leert naar je eigen behoeften luisteren.  Is uitstekend om komaf te maken met gevoelens/emoties/situaties waar je al zo lang last van kan hebben : schaamte, verdriet, angst, boosheid, behoefte aan veiligheid, behoefte aan bevestiging, behoefte aan controle...Het is een manier om contact te maken met de onvervulde verlangens uit de vroege kindertijd (geboorte tot 3 jaar) en daar van los te komen.  Aan te raden bij verslaving of om vastgeroeste patronen te doorbreken en trauma release.        

Meest recente reacties

02.11 | 05:38

Dag Jana. Ik stuur u een ander mailadres. mss via deze gaat de
communicatie beter? wie weet? 😉
Het gaat goed met mij na mijn verhuis en met Illonca ook.
BEDANKT dat JIJ er BENT ❣

02.03 | 10:49

Hi Jana,

Benieuwd of ik zo 1 sessie met jou kan inlassen tijdens ons kort verblijf in BE einde maart ?

Ik ben benieuwd wat het met me doet, zo kan ik het ook verder aanbevelen waar ik het voel

x

11.12 | 17:27

Beste Viviane, Access is een fantastische tool om vooral het denken te verstillen en het hoofd leeg te maken, waardoor er weer ruimte komt voor creativiteit. Je mag mij steeds bellen 0476/76.45.89. Gr

11.12 | 14:34

Hallo Jana,
Graag wil ik als Levenscoach meer te weten komen en eventueel les bij u volgen over Access Consciousness en Access Bars™ om mijn klanten ook daarmee te kunnen helpen.

Deel deze pagina