Thuiskomen in je hart

Thuiskomen in je hart is een boek dat ontstaan is door een missie.  Een missie om zo veel mogelijk mensen bewust te maken dat er een onuitputtelijke bron van wijsheid in ons leeft.  Het is een boek met een boodschap om de moed niet te verliezen tijdens uitdagende gebeurtenissen in ons leven.  

Ik ben geïnspireerd door het werk van John Bradshaw Wanneer Koesteren hoop betekent, Het drama van het begaafde kind van Alice Miller, De tijger ontwaakt van Peter Levine, Voice Dialogue van Hall en Sidra Stone, Je kunt je leven helen van Louise L.Hay, Rebirthing, Spiegelogie Van Willem De Ridder, EckhartTolle De kracht van het nu, Familieopstellingen van Bert Hellinger, EFT van Gary Craig, TAT van Tapas Fleming, PEAT van Slavinski, Terugkeer naar Liefde van Marianne Williamson, The Reconnection van Eric Pearl, Love Loss & Forgiveness Project van Dr. Michaël Murphy, Ho'oponopono, Yoga teacher training, Kundalini Yoga, Hartcoherentietraining... 

De boodschap van al deze werken en/of methoden is het herstellen van de relatie met jezelf, het bewust worden dat je meer bent dan enkel een lichaam, het emotioneel volwassen worden en jezelf bevrijden van oude familiale overbelasting,...om zo ten volle van het leven te kunnen genieten en optimale emotionele vrijheid te kunnen ervaren.

 

In mijn boek "Thuiskomen in je hart" kan u mijn verhaal lezen. 

Te verkrijgen vanaf september 2015 via de boekhandel

Thuiskomen in je hart

 

Er is een plek in je hart

Die je altijd benaderen mag

Daar valt elke leugen van je af

 

In de war op je pad

en vergeten hoe het bedoeld was

moe gestreden en gekwetst

Hongerig naar liefde

Van het zoeken naar alles wat al is

 

Blijft je hart

Die altijd de waarheid al zag

Wachten op jou…

Dan herinner je je

De liefde die je bent

Dan kom je thuis

Dan kom je thuis in je hart

 

Jana